Brutálfutás klasszikus, 7 km-es futamok

Első lépésként nevezned kell, csak utána válassz futamot.

A Brutálfutás 10.0 pályájának sajátosságaiból következően nem tud az egész mezőny egyszerre elrajtolni. Vagyis elrajtolni még tudna, de az első akadályoknál valószínűleg torlódások alakulnának ki. Azt pedig nem szeretnénk, hogy a nevezési díjat befizető páciensek (ápoltak/őrültek) akár egy pillanatra is megpihenjenek vagy levegőhöz jussanak.

A pálya különlegessége miatt a klasszikus, 7 km-es távon futamonként 400 fős létszámlimitet határozunk meg. Futamot választani legkésőbb 2021. június 9-én éjfélig lehet, ezután a helyszínen a fennmaradó üres helyekre osztjuk be a nevezőket. A szabad helyek számát június 10-én közzétesszük.

AZ FUTAMOK MENETE

Futamonként 400 fős létszámlimit van, a pálya egyszerre ennyi résztvevőt tud megfelelően leamortizálni.

Futam rajtok:10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00

A futamokra regisztráltakat a rajtzónába lépés sorrendjében, pár másodperces különbséggel, egyesével indítjuk el. Erre a biztonságos távolságtartás érdekében van szükség.

A futam minden indulójának a hivatalos rajtig meg kell jelennie a beléptető kapunál, de a rajtzónához csak a biztonságos távolságtartásnak megfelelően engedjük be.

Jó, ha tudod, hogy:

  • a futamokra jelentkezni csak a nevezés leadása után, a visszaigazolóban megkapott rajtszámoddal tudsz;
  • az klasszikus, 7 km-es távra való jelentkezésed csak nevezéssel és futamválasztással együtt érvényes;
  • regisztrálni az online nevezési rendszerben tudsz; az erről szóló tájékoztatót itt találod;
  • egy induló több futamban is kipróbálhatja magát, annyi nevezést kell leadni, ahány futamban indulni szeretnél.
  • azokat a résztvevőket, akik előzetesen nem regisztrálnak egyetlen futamra sem, a még szabad férőhelyekre osztjuk be őket. A futambeosztásról az esemény előtti utolsó hírlevélből tájékozódhatnak az érintettek.
  • minden résztvevő csak abban a futamban indulhat, amelyikre a regisztrációja szól (a chipes időmérés technikai sajátossága miatt)

OLVASD EL A FUTAMREGISZTRÁCIÓS RENDSZERRŐL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓT!

VÁLASSZ FUTAMOT!